LAMPA LOTOS
D: 50x60cm

Lampa oblika lotosovog cveta, predstavlja pravo malo umetničko delo koje će vašem domu dati lepotu i originalnost i ne može ostati ne primećena.
Lampa je napravljena od punog hrastovog drveta, prirodnog i kvalitetnog materijala. Sastoji se od dve celine oblikovane u listove ili krila. Zašto kažemo krila, zato što lampa može da se koristi na više načina, da se postavi frontalno, horizontalno ili vertikalno, pri čemu njen oblik dobija potpuno novo značenje. Tako da ona može imati oblik cveta, ptice ili leptira u zavisnosti kako je postavite.
Lampa je pored prirodnih materijala, zaštićena i prirodnim zaštitama u vidu ulja i voskova, kao bi se njena lepota i originalnost još više naglasile. Pored impozantnog, nesvakidašnjeg oblika, dimenzija ove drvene lampe je takva. Zauzima prostor 60x60x50cm tako da je oblik koji u svakom smislu akcentuje unutrašnji prostor.
Lampa Lotos se dobija sa regulatorom boje i jačine svetla, pa je možete paliti i gasiti preko daljinskog upravljača ili telefona i menjati belo ili žuto svetlo, za rad ili odmor iz daljine. Sijalica je led, a lampu ne biste trebali držati blizu grejnih tela kako bi se njena lepota što duže održala.