Mini Ring
D: 10x27cm krug 20cm
Cena: 4500 rsd
Ako Vam se svideo WOOD MOOD DESIGN sat Ring, veselih boja koji se kači na zid ili samostalno stoji na policama (stočićima, natkasnama) onda ćete se definitivno zaljubiti u njegovu mini verziju. Jedan novi, mali, kompaktan i simpatičan sat, idealan za male, velike, poslovne i privatne prostore – Mini Ring. Krug, koji nema početak, nema kraj, nema uglove i stranice, simbol jedinstva i beskonačnosti, je centralni deo ovog satića, a boju možete birati prema sopstvenim afinitetima. Crveni Mini Ring je tu za zaljubljene, strastvene, zeleni za energične, dinamične. Ako želite da se opustite i prepustite maštanju tu je plavi, a za ljubitelje luksuza i ekstravagancije tu je zlatni Mini Ring. Crni i beli, koji se uklapaju u svaki enterijer, idealni su kao poklon s kojim nikako ne možete pogrešiti. Sa bešumnim mehanizmom, kojeg pokreće jedna AA baterija, neće Vas ometati ni pri radu, kao ni odmaranju.

Mini Ring 001

Mini Ring 002

Mini Ring 003

Mini Ring 004

Mini Ring 005

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.