RING Elegant
D: o 31,5cm
Cena: 5000 rsd
RING zidni, drveni satovi, bliski rođaci WMD satova. Njihov krug, koji je akcenat forme, je tu da vas podseti da materija i energija kruži, da sve prolazi i sve se vraća. Ni boje krugova nisu slučajne. Ako ste strastveni, odvažni, tu je crveni Ring, ako volite prefinjenost i čistoću - tu je beli Ring, ako ste razigranog duha za vas je žuti Ring, a za one misteriozne - tu je crni Ring. Kad vam treba energije - tu je zeleni, a za nežne sanjare plavi Ring.
RING zidni satovi su pažljivo bojeni rukom, i tu smo da upotpunimo svaki ambijent. Njihov mehanizam je bešuman tako da neće smetati ni pri radu, ni pri odmaranju. Možete ih okačiti na zid, ili staviti da stoje na ravnoj površini uz pomoć drvceta koje je dobijate, uvijeno mašnom.
Navijajte ga isključivo pomoću točkića samog mehanizma sa zadnje strane, nemojte dirati kazaljke. Potrebna je samo jedna AA baterija da Vam dâ sve vreme ovoga sveta. Lepo ihh čuvajte da Vam služe dugo!

Ring Elegant 001

Ring Elegant 002

Ring Elegant 003

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.