RUDOLF
D: h200cm, 50cm u osnovi

Rudolf je jedan praktični čiviluk iz WMD linije proizvoda. Da li se sećate malog irvasa crvenog nosa koji je pomogao Deda Mrazu da podeli deci poklone? Po njemu je jer ovaj čiviluk, Rudolf dobio ime. Ukupno ima 21 „rogića“ – delova za kačenje odeće. Čak i zavrtnji koji ga čine stabilnim mogu poslužiti za odlaganje odeće, za one najmlađe. Vrhovi “rogića” mogu biti i beli i tada se zovem Belko.
Delovi za kačenje, kod ovog drvenog čiviluka, kao i tri oslonca su napravljeni od punog hrastovog drveta, fino brušenog, a zatim zaštićenog organskim uljem i pčelinjim voskom, kako bi ovaj komad sačuvao lepotu I prirodnost dugo godina. Njegova visina je 2m a u prostoru zauzima 50cm. Zavrtnje zašrafite pre korišćenja kako bi čiviluk bio maksimalno stabilan.
Kako kiša i sneg mogu ostaviti mokre tragove po vašoj odeći, a onda i po čiviluku, obrišite ga suvom krpom, i biće kao nov. Drva zalepte lepkom koji dobijate uz proizvod, ako ostane neka fleka, možete je ukloniti brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod.

Čiviluk Belko

Čiviluk Rudolf

Čiviluk Naturko

Čiviluk Crvenko