Тreba da postoji krajnja jednostavnost: bez površinskog kićenja, rezbarenja, ukrasnih lajsni .... Koristite najbolje materijale za posao ... Ništa ne treba da ''vrišti'' za pažnjom.

Herman Miller

APARTMAN U VRNJAČKOJ BANJI

Pošto se apartman nalazi u kompleksu Solaris u Vrnjačkoj banji, mestu za odmor i relaksaciju, posebna pažnja je posvećena organizaciju stana. Materijali su prirodni, a boje opuštajuće. Pri biranju boja i ptojektovanju nameštaja za ovaj prostor vodilo se računa o tome da oni budu u harmoniji, kako ni jedno ni drugo ne bi opterećivalo korisnika. Od materijala korišćen je lamelirani hrast i mdf bojen u belo.
S obzirom na to da je prostor skromnih dimenzija, maksimalno se vodilo računa o funkcionalnosti.
Sa glavnih vrata ulazi se u hodnik koji je prilicno mali. Dodavanjem ogledala i banjskog pejzaza koji daje utisak prozora prostor se vizuelno prosirio. Glavni deo ovog prostora je dnevna soba, a odmah pored nje i otvorena kuhinja, koja sa dnevnom sobom pravi jednu celinu. U dnevnoj sobi se nalaze polica za TV od lameliranog hrasta i mdf-a, klub sto i deo za sedenje. U kuhinji se nalazi vinska polica, izradjena od lameliranog hrasta i mdf-a, dok je ostatak kuhinje izradjen od hrasta. Posto je kuhinja mala posebno se vodilo racuna o njenoj funkcionalnosti.
Spavaća soba se nalazi naspram dnevne sobe. U nju se kao i u dnevnu ulazi iz hodnika. U spavacoj sobi se nalaze kreveti koji mogu da stoje odvojeno ili da grade jedan dupli, garderober i polica za TV. Osnovni material koji je ovde koriscen je lamelirani hrast. Svaka prostorija ima sopstvenu terasu.