HOKLICA PUFNA
D: 40cm, h 50cm
Da li ste nekada idući kroz šumu naišli na livadu punu pečuraka? Zamislite tu sliku. Jestive ili ne, njihov izgled potpuno razveseli tu travnatu površinu. Naše pečurkice se zovu Pufnice – drvene hoklice od hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta.
Pufnice su lepe, neodoljive i pre svega praktične hoklice iz porodice Pufnica, koje čine još klupica i barska stolica. Visina 50cm i širina od 40cm omogućava da ne zauzimaju puno prostora, a sunđer od 8cm pored udobnosti, omogućava da se sa nje lako ustane. Ove neodoljive lepotice, hoklice visine stolice, koriste se u gotovo svakoj prostoriji u domu u trpezariji, dnevnoj sobi, hodniku... Veliki izbor mebl štofova i boja, koje možete pronaći u WMD salonu u Takovskoj 49a u Beogradu, omogućiće vam da ih veselo obojite, prilagodite svom enterijeru ili koristite kao akcenat u prostoru.
Ako mislite da nemaju dovoljnu nosivost... Napravljene su od punog hrastovog drveta i njihova nosivost je 90 kg, sa raznovrsnim mebl štofovima, prave veseo i lep komad nameštaja koji će svakom prostoru dati posebnost i originalnost. Hrastov materijal pruža trajnost, a prirodna ulja i vosak služe kao ekološka zaštita koja naglašava lepotu prirodnog materijala. Ipak, ne smete ih stavljati pored grejnih tela, prirodni materijali uz adekvatno korišćenje i čuvanje mogu vam trajati dugo.

Hoklica Pufna
vuna

Hoklica Pufna
materijali

Hoklica Pufna
standardni materijal