STOLOVI TAČKA
D: o40/50cm h45/50/55cm
Ja sam stočić Tačka iz WOOD MOOD DESIGN porodice stočića. Tako sam mali, jednostavan, a praktičan. Kružnog sam oblika i mogu da budem centralni stočić dnevne sobe, noćni stočić pored kreveta, a sa šarenim WOOD MOOD DESIGN hoklicama Pufnama sam dobitna kombinacija. Napravljena sam od punog hrastovog, bukvinog, ili jasenovog drveta i dolazim u visini od 45, 50, i 55cm, sa prečnikom od 40 i 50cm. Ne zauzimam puno prostora, a puno dajem...
Ni Čoškić fotelja mi ne stoji loše, a s obzirom da dolazim u tri različite visine, možete nas kupiti u više komada i po potrebi koristiti zajedno kao glavni komad u prostoriji, ili u svaku prostoriju staviti po jednu.
Hrastov materijal pruža trajnost, a prirodna ulja i vosak služe kao ekološka zaštita koja naglašava lepotu prirodnog materijala. Ipak, ne smete me stavljati pored grejnih tela, prirodni materijali uz adekvatno korišćenje i čuvanje mogu vam trajati dugo.
Možete me brisati suvom krpom, a u slučaju da nešto slučajno prospete po meni, pokupite tečnost krpom i eventualne fleke uklonite brusnim papirom granulacije 500, koji dobijate na poklon pri kupovini.

Stolovi Tačka

Stolovi Tačka

Stolovi Tačka