HOKLICA BOBICA
D: 40x65cm h50cm
Hoklica Bobica - ime je dobila zbog mnoštva bobica koje spajaju njene nogare. Oblik joj je elipsast, sedalni deo je obložen sunđerom 8cm što joj daje veliku udobnost. Dimenzije sedalnog dela su 40x60cm tako da je ona nešto komfornija od Pufnice pa je idealna za dnevnu sobu, kao pomoćna stolica, pored fotelje Ćoškić kao oslonac za noge ili stolica pored radnog stola PIANO i Duge Čarape, izbor je na vama.
Izrađuje se od punog hrastovog, jasenovog ili bukovog drveta, što joj daje trajnost i izdržljivost. Visine je standardne stolice 50cm, pa se sa nje lako ustaje. Boju, dezen jastuka za sedenje ili vrstu štepa možete izabrati u salonu u Takovskoj 49a, u Beogradu među velikim izborom mebl štofova koji se tu nalaze i tako ovu drvenu stolicu prilagoditi svom enterijeru ili koristiti kao akcenat u prostoru.
Nemojte je zaboraviti pored nekog radijatora ili peći, jer drvetu ne prija kad je preblizu grejnih tela. Lako se održava, drvo se briše samo suvom krpom, a ako dođe do nezgoda i fleka, lako ih možete ukloniti brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod.

Bobica

Bobica

Bobica