TIMBER
D: 60x50cm h40/45cm
Timber sto se sastoji od ploče koja je prošarana izrezima raznih oblika, neodoljivo podsećajući na list drveta kojeg su „gricnuli“ insekti, što je i inspiracija za sam proizvod. Ovo, ovom drvenom stolu daje lakoću i prozračnost, pa će uveseliti i posvetleti svaki enterijer. Na ploču dolazi staklo kako biste na površinu ostavili stvari, a da i dalje možete da vidite originalni dizajn. Nogari podsećaju na stablo i koren drveta koji viri iznad zemlje.
Od drveta je i napravljen, i to ne bilo kojeg, već punog hrastovog. Drvo je tako precizno obrađeno, što mu daje lepotu i trajnost i fino izbrušeno, da su sve ivice nežne, zaštićene organskim uljem i pčelinjim voskom, ekološkim zaštitama koje su očuvale prirodni izgled materijala. Timber drveni sto od hrasta, dolazi u dve visine 40cm i 45cm, a u prostoru zauzima 50x60cm. Mogu se kombinovati pojedinačno ili u paru. Idealni su kao glavni stočići pored garniture, pomoćni pored fotelje Ćoškić ili čak umesto natkasni pored kreveta, izbor je na vama.
Nemojte ih stavljati preblizu grejnih tela, kako bi drvo očuvalo svoju prirodnu boju i lepotu što duže. Staklo možete brisati mokrom krpom, ali drvo isključivo suvom. Ako se dese nezgode i fleke na drvetu, možete ih ukloniti brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod. Radujem se našem druženju dugo godina.

Timber

Timber

Timber