RADNI STO PREMIUM
D: 60x120cm h65/120cm
Radni sto Premium je podesive visine, tako da se gornja ploča prilagodjava vama. Da vas leđa više ne bole. Radna površina može da se podešava od 65cm do 120cm. Tako da sto u isto vreme može biti sto za decu, radni sto za odrasle h75cm, može imati funkciju pulta od 90cm ili 110cm ali i pulta uz koji možete stajati pošto radna površina se podiže do 120cm.
Sto je napravljen od punog hrastovog drveta, što mu daje lepotu i trajnost, a zaštićen je prirodnim zaštitama u vidu organskih ulja i voskova, kako bi se lepota prirodnog materijala još više naglasila. Dimenzija radne površine je 60x120cm. Ispod glavne police stola nalaze se dve fioke u koje možete odložiti dokumenta, laptop ili neke stvari koje ne planirate da držite stalno na radnoj površini. Dubina fioka je 10cm.
Ovaj drveni, radni sto Premium je idealan u kombinaciji sa natkasnama Čigra i X/O. Razigranost i pokretnost ovih komada pomoćiće vam da brzo i lako završite sve važne obaveze u tom danu. Podesivi nogari su metalni mogu biti bele, tamno sive ili crne boje.
Radni sto Premiun možete pogledati u Takovskoj 49a u Beogradu u WOOD MOOD DESIGN showroom-u.

Radni sto PREMIUM

Radni sto PREMIUM
Bočno

Radni sto PREMIUM
Perspektiva

Radni sto PREMIUM
Podignut frontalno