RADNI STO PIANO
D: 57x104cm h75cm
Radni sto Piano je izuzetno elegantan, moderno dizajniran radni sto, snažnog vizuelnog identiteta i majstorske izrade. Piano, kako mu samo ime kaže, inspirisan je klavirom, lepotom zvuka koju ovaj instrument pruža.
PIANO je izrađen od punog hrastovog ili jasenovog drveta, što ga čini konstruktivno jakim i trajnim komadom nameštaja. Lepotu prirodnog materijala kod ovog drvenog stola dodatno naglašavaju ekološke zaštite u vidu organskih ulja i pčelinjeg voska. Radni sto PIANO je dimenzija 57x105cm, visina radne površine je 75cm, a gornja visina police 100cm, vizuelno se savršeno uklapa sa stolicama iz linije Pufna. Pored radne ploče, fino brušene i pažljivo uljene, sto sa prednje strane ima dve fioke, a sa gornje policu, u vidu tri oklagije. Na polici ovog divnog drvenog radnog stola mogu da se drže knjige, ali i ogledalo, tako da stočić može dobiti i funkciju stola za šminkanje ukoliko je potrebno.
Drvo se ne sme držati pored grejnih tela, kako bi što duže nepromenjeno trajalo. Ukoliko dodje do prosipanja veće količine tečnosti ili nastanu fleke, sto se održava suvom krpom ili brusnim papirom granulacije 500 koji dobijate uz proizvod.

Radni sto PIANO - kao sto za šminkanje

Radni sto PIANO - detalj fioke

Radni sto PIANO - detalj

Radni sto PIANO - detalj