LIGHT - Veliki satovi
Cena: 7900 rsd
Light zidni satovi su kvadratnog oblika, odišu elegancijom, i čine upečatljiv akcenat u prostoru svojom veličinom i kombinacijom rama sa drvetom. Puno drvo od hrasta je uokvireno crnim ili belim ramom, dajući trajnost ali I dozu prefinjenosti bilo da ga okačite na zid ili stavite na policu.
Beli ram ga čini laganim, nežnim komadom, a sa crnim postaje upečatljiv i atraktivan. Dolazi u dve veličine, 40 x 40cm, i 28 x 28 cm. Pokreće ga kvarcni, bešuman mehanizmom, pa vas zvuk neće iritirati pri radu. Vreme mu se namešta isključivo putem točkića koji se nalazi na zadnjoj strain mehanizma, kako se ne bi oštetio. Koristi samo jednu AA bateriju za rad, koju dobijate na poklon pri kupovini sata.
Light zidni satovi od hrastovog drveta ne samo da su vredni I dopadljivi već su I lepo upakovani tako da su pravi poklon za drage ljude.

Satovi Light - Veliki - 001

Satovi Light - Veliki - 002

Satovi Light - Veliki - 003

Satovi Light - Veliki - 004

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.