CRTICE - Veliki satovi
Cena: 5500 rsd
Pozdrav! Mi smo WMD satovi i satići od punog hrastovog drveta. Iako smo tu da pokazujemo vreme, mi sami smo bezvremeni. Lako se uklapamo u svaki enterijer – moderan, tradicionalan, šerenolik ili pak svedenih boja. Uz nas vreme prolazi mirno, jer imamo beščujan kvarcni mehanizam, koji se napaja samo jednom AA baterijom. Naše kazaljke mogu biti raznih boja, a oznake za sate i minute mogu biti raznih oblika. Možemo da stojimo na ravnoj površini, uz dva drvceta koja ste dobili uvijena mašnom, ali možemo i da se kačimo na zid. A kako biste znali da uvek pokazujemo tačno vreme potrebno je da nas navijete jednom, ali isključivo sa zadnje strane, na točkiću samog mehanizma. Ako vrtite naše kazaljke prstom, i nama će se zavrteti u glavi, i nećemo znati koliko je sati. Možemo biti kvadratnog ili kružnog oblika, veliki ili mali. Često nas kupuju kao poklon, jer nam se svi uvek obraduju. Zaštićeni smo organskim uljem i pčelinjim voskom, a kako bismo što duže očuvali lepotu svog drveta nemojte nas dugo izlagati direktno suncu. Ako me odaberete za svoj dom i lepo čuvate, možemo se družiti dugo godina!

Satovi Crtice - 001

Satovi Crtice - 002

Satovi Crtice - 003

Satovi Crtice - 004

Satovi Crtice - 005

Satovi Crtice - 006

Satovi Crtice - 007

Satovi Crtice - 008

Satovi Crtice - 009

Satovi Crtice - 010

- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.