SAT SREĆKO
D: 30x30 cm
Cena: 7000 rsd
Da li ste znali da svaki list deteline ima svoje značenje? Jedan ljubav, jedan vera, jedan nada i jedan sreća! Drvodelja Nikola je našu ideju realizovao I nastao je jedan poseban komad, zidni, drveni sat Srećko, koji će uneti radost I sreću u Vaš dom. Verovali ili ne, konotacija dateline je svakako pozitivna...
Uz dosta ručnog rada i preko šest sati posvećenosti i pažljive dorade nastao je sat Srećko. Ovaj drveni sat će se savršeno uklopiti sa svim WMD komadima koje posedujete, pošto je izrađen od punog hrastovog drveta, koje mu daje lepotu I trajnost, a zaštićen organskim uljem i pčelinjim voskom, ekološkom zaštitom kako bi se očuvala lepota prirodnog materijla.
Drvca koja dobijate na poklon omogućavaju da ovaj sat koristite kao zidni ili stoni u isto vreme. Bešuman, kvarcni mehanizam nameštate na točkić sa zadnje strane sata, a pokreće se na jednu AA bateriju koju dobijate uz proizvod.
- Sat ne smeta kucanjem jer ima tihi kvarcni mehanizam.
- Satove ne smete nameštati tako što vrtite kazaljke spreda, već isključivo na točkić sa zadnje strane sata, na mehanizmu.
- Satovi rade na AA bateriju koju dobijate pri kupovini sata.
- Svi satovi mogu biti i zidni i stoni. Sa zadnje strane sata nalaze se rupe za kaćenje i rupe za drvca koja dobijate uz sat, a koja služe da stoji na polici.